Med inspiration från Paradise Hotel

Vi har tidigare skrivit ett inlägg om hur Feng Shui i köket kanske kan skapa en känsla av ett mer harmoniskt hem, i dag skriver vi i stället om hur Paradise Hotel inreds och vad för tankar som ligger bakom stilarna i husen som florerat flera år i rad i den mycket populära serien.

I Expressen kan vi läsa om hur Paradise Hotel byter inredning flera gånger och hur det är en ung man som bestämt hur tv-programmets inspelningsplats ska se ut, med blandade stilar och mycket färg skapas både harmoni och ett känsla av mys, som att komma hem.

Inredaren för programmet säger i artikeln att han själv gillar att plocka fram det murriga och det mysiga, men även terracotta och gul i många nyanser. Den svenska stilrena inredningen är något han tycker är snyggt men som det är lätt att snöa in sig på, ja för till slut ser nästintill exakt likadant ut var man än tittar på för inredningsblogg.

Inreda med lyktor och fluffiga kuddar

Tips som vi får från artikeln angående just inredning för hemmet är att inreda med lyktor, snittblommor och fluffiga dunkuddar. Men att även välja möbler som ger en själv en känsla av harmoni är viktigt, och det är ju trots allt en själv som ska bo där, inte ett inredningsmagasin med blanka sidor i tjockt, dyrt papper.

Ja och nog är det så att man inte heller medvetet måste inreda sitt hem, det blir ju hemma hur man än gör det, när man flyttar in sina saker och ställer upp eller annan tavla mot väggen. Det är ju summan som blir altet, känslan och stämningen. Sedan om man har en vilja eller ett behov av att mer medvetet få till en stil så är det ju smidigt att titta runt på inredningsbloggar och liknande för att få till sitt drömhem, om man så vill.