Inred med tight budget!

531879-spring-is-on-the-wayNär man inte har stora finansiella medel att röra sig med när man ska inreda i sitt hem, är det viktigt att man fokuserar på att lägga sina pengar på inredningsdetaljer som kommer att hålla i flera år framåt!

Det är inte alltid så lätt att inreda snyggt när man lever med en tight budget, men det finns några smarta knep att använda sig av. Ett tips är till exempel att handla sina inredningsdetaljer online istället för i butik eftersom detta oftast blir billigare. Man sparar både i den meningen att varan är billigare men också så spar man in på vissa rese- och fraktkostnader som tillkommer när man handlar i fysiska varuhus. Likväl kan man söka inredning på köp- och säljsajter och då skriva in ”bortskänkes” så kan man hitta en rad roliga inredningsdetaljer, helt gratis. Ett annat tips som gör att man spar in på inredningskostnader är att ge hemmet ett ansiktslyft genom att till tapetsera om för att ge hemmet en ny look eller varför inte bara tapetsera en vägg med en snygg fototapet? Hos scandiwall.se kan man till exempel både välja bland färdiggjorda tapeter och man kan designa egna med hjälp av privata foton, dessutom har de bra priser på sina fototapeter så det svider inte i plånboken heller.

”Börja med att fundera över vilken känsla du vill skapa i rummet med hjälp av din fototapet – ett rofyllt lugn, vintage eller varför inte en modern känslan av citypuls! En fototapet som fondvägg är ett otroligt enkelt och effektfullt sätt att fånga en atmosfär och sätter ramarna för helhetsupplevelsen” läs mer hos scandiwall.se.

Bästa tipset

När det kommer till att inreda hemmet med inredningsdetaljer bör man veta på ett ungefär vilken stil man vill hålla sig inom, det är aldrig snyggt att blanda olika inredningsgenres hej vilt. Vill man till exempel inreda marint, bör man således hålla sig till det marina temat och låta det vara genomgående i hela bostaden.